dilluns, 21 de novembre del 2011

Un resultat històric


Amb el 100% de l'escrutini, la Coalició Compromís-Equo ha aconseguit representació al Congrés dels Diputats, amb més de 125.000 vots, multiplicant per quatre els resultats de 2008.

A Llaurí multipliquem per 5 els resultats obtinguts a les eleccions de 2008 i som ja la tercera força per darrere del Partit Popular, que baixa en vots i el Partit Socialista que també ho fa. (Cal dir que, en el moment d'escriure aquestes línies, els resultats publicats com a oficials tenen una errada en l'escrutini de Llaurí, ja que només han tingut en compte una taula)

Joan Baldoví, "Baldo", el nostre company i amic del col·lectiu del Bloc de Llaurí, serà la nostra veu a Madrid.
D'aquesta manera, tot i els entrabancs d'una llei electoral absurdament injusta, Compromís obté representació per primera vegada a la història.

Comença una nova etapa d'expansió per al valencianisme i una oportunitat de trencar amb el bipartidisme que tant de mal està fent a la democràcia. Amb Baldo lluitarem per retornar la democràcia als seus propietaris: els ciutadans i ciutadanes. I amb el Referèndum Baldoví, trencarem el bipartidisme i un sistema pensat i defensat únicament pel PP i el PSOE per protegir-se mútuament de forces emergents com la que representa Compromís. Perque en un sistema en el que tots els vots comptàren el mateix, el Partit Popular no hagués tret majoria absoluta, la debacle del PSOE haguera sigut encara més gran i el Congrés dels Diputats seria un reflexe real de la voluntat dels ciutadans.

Per tot això i molt més: BALDO AL CONGRÉS.

1 comentari:

  1. Els resultats obtinguts pel Bloc a Llaurí publicats estan erràtics, a més a més els percentatges de la resta de partits també estan tots malament ja que eixe error hi afecta.

    ResponElimina