dimarts, 19 de maig del 2015

El 24 de Maig no et quedes a casa. Ves a l'escola i VOTA COMPROMÍS !


No et quedes a casa el 24 de Maig. És important per a tu.

Moltes vegades sentim les mateixes excuses:

A mi no m'interessa la política. Soc apolític
Estàs segur? La política ens afecta a tots, tant si votem com si no. La política decideix els impostos que pagues, decideix a què es destinen eixos diners, decideix com ha de ser l'educació que reben els teus fills, com ha de ser la sanitat que t'atendrà quant estigues malalt. Decideix la majoría de les coses que t'afecten en el dia a dia. De veritat això no t'interessa?
En política municipal es decideixen un bon grapat de coses que afecten a com serà el poble on vius. Realment no vols tindre veu en definir quin futur vols per a Llaurí?

Dona igual a qui votes, al final tots són iguals
Un altre cop. Estàs segur? No. No tots som iguals ni de bon tròs. De fet, els grans partits volen que penses aixina, perquè als grans partits els interessa que l'electorat estiga desmotivat i dòcil. El millor amic del bipartidisme és el passotisme.
Hi ha moltissima gent que ja n'està farta de l'alternància PP-PSOE, perquè no ha funcionat. Perquè la vella forma de fer política ja ha caducat i ja no necessitem a gent que es preocupe més pel càrrec d'alcalde o alcaldessa que per el poble a qui ha d'ajudar.
No tots som iguals. Compromís per Llaurí és ben diferent. PP i PSOE ja han governat al poble des de fa molts anys. Cap d'aquests partits ha tingut voluntat ni de rebaixar-se el sou astronòmic i injustificat que cobraven, ni de introduïr canvis de veritat en la política de Llaurí. Tots dos partis han acabat cedint l'alcaldia i el govern al partit menys votats.
I tot això ha de canviar. I per que canvie, el teu vot és necessari.

Per a que furten altres, que furten els meus
En serio?
La política no és futbol o un altre esport on se tinga que ser fidel als colors.
Pensa que treballes dur per portar un plat de calent a casa. Pensa que del sou que guanyes, una part important s'en va en impostos i que eixos diners haurien de tornar a tu en forma de prestacions socials, com una educació de qualitat i una sanitat eficient. Però malauradament, la corrupció s'ha instalat tan profundament en el sistema que afecta des de les arrels fins a les branques. De eixos diners que tant te costen guanyar i que deuries de gaudir, una gran part s'en va a Suïssa. T'estan furtant directament de la teua butxaca el que et pertany.
Convidaries a sopar al lladre que has pillat in fraganti en ta casa furtan-te l'or?
Per què llavors votes a qui també t'ha furtat?
Ja n'hi ha prou de que la política siga el refugi dels que no servixen per altra cosa. Ja n'hi ha prou de caradures, poca vergonyes i delinqüents. Ja n'hi ha prou de Gürtel, Emarsa, Púnica, EREs, Cas Imelsa i tant i tants altres.
Creus que això no t'afecta? Creus que només està limitat a la Generalitat o la Diputació?
Si fins i tot al teu poble, a Llaurí, han desaparegut els diners de la Creu Roja i la Gala contra el Càncer !!!
A Compromís estem lliures de tota sospita. Cap cas de corrupció en cap dels candidats a tot el País Valencià. Perquè nosaltres creguem en la política de veritat. Perquè som gent treballadora i preparada, útil per a la societat i que no necessita fer la política un mitjà de vida.

Per tots aquest motius és important que el proper diumenge vages a votar, i votes a Compromís. Hem de deixar de ser còmplices del bipartidisme que ha acabat amb el nostre benestar i el nostre territori.

El diumenge vota.
El diumenge, vota Compromís per Llaurí per al teu Ajuntament i Compromís per al govern de la Generalitat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada