divendres, 2 de setembre de 2011

Estem d'estrena !


Hui estem d'inauguració.
Estrenem espai en la inmensitat de la web.
De fet no som nous en tot això. Ja tinguèrem en el seu dia el nostre espai particular que, per diversos motius, decidirem tancar per tal de preparar una renovació d'estil, format i idees que hui es fa realitat.

Com molts sabeu, el BLOC de Llaurí va concòrrer a les passades eleccions municipals integrant als seus membres com a independents a la candidatura socialista.

Va ser una decissió meditada i difícil, però vista ara amb la distància creguem que encertada, doncs la feina que hem fet conjuntament amb els membres del grup socialista durant aquests primers mesos ha estat clarament positiva i estem segurs que aquesta línia d'enteniment es mantindrà molt de temps.

Tot i aquest clar enteniment i treball conjunt amb el PSOE de Llaurí, el BLOC tenim identitat pròpia i és per això que posem en marxa aquesta iniciativa de comunicació a través d'Internet.

El BLOC de Llaurí te una història convulsa, plena d'activitat, anècdotes, moltes alegries i algunes penes.
En un panorama polític municipal tradicionalment gris, avorrit, desmotivant, conflictiu i poc qualificat al BLOC sempre ens hem caracteritzat per una altra manera d'entendre i fer les coses.

Durant tots aquests anys hem tingut encerts i errades, però sempre ens hem mantingut fidels als valors de la marca política a la que representem: el BLOC. Hem pagat amb suor i sang la defensa de la identitat del BLOC a Llaurí, però donem per bo aquest esforç que hem vist clarament recompensat.

Ens hem mantingut i ens mantindrem sempre fidels als nostres ideals perque creguem que d'això tracta precissament la política i nosaltres volem contribuir a tornar a dignificar-la.

Hem fugit i fugirem sempre del "chanchulleo". Hem fugit i fugirem sempre de les corrupteles.

Els temps estan canviant. La ciutadania està, amb raó, asquejada de la política i dels polítics, del "todo vale" i de que les classes dirigents només s'enrecorden dels ciutadans una vegada cada quatre anys.
Nosaltres ens sentim molt més propers a la gent que a les "classes dirigents".
Entre les nostres ambicions no es troben ni els càrrecs, ni les recompenses econòmiques, ni el fer bons contactes, ni trobar un silló on fer el cul ample.

Les nostres ambicions son actuar com a catalitzador de canvi i de progrés al nostre poble.
Els resultats de la nostra acció ja els esteu veient.

En aquesta pàgina trobareu a partir d'ara tota la informació sobre què fem i com ho fem.
Esteu convidats a participar i opinar. Tant aci com en el carrer. Al cap i a la fi la política la feu i decidiu vosaltres.

BENVINGUTS !

1 comentari: