divendres, 4 de novembre del 2011

Comença la campanya del 20N

Encetem una nova campanya electoral inmersos en un clima de fort desapegament de la ciutadania envers la política. Un desapegament justificat i causat per un bipartidisme absurd que polaritza a la societat i que realment només representa dues cares de la mateixa moneda.

No hi ha cap diferència en la manera de fer política dels dos grans partits, PP i PSOE i, per tant, no cal esperar cap canvi en el futur de tots nosaltres mentre es mantinga l'alternança d'aquests dos partits al poder.

Hi ha una dita popular ben certa que diu que "Si vols un canvi vertader, fes les coses diferents"

Si PP i PSOE ens han estat governant durant dècades, què ens fa pensar que a partir d'ara les coses seran diferents?

Les coses poden ser diferents. És hora d'ampliar els espais polítics i donar cabuda a la representació d'alternatives serioses que estan a prop del poble i que no viuen en un núvol. És hora de donar veu als que son com nosaltres, als que coneixen i viuen els problemes igual que nosaltres. És hora de deixar sentir la nostra veu.

És l'hora del Compromis


El 20N agafa la papereta de Compromis-Equo i vota a Joan Baldoví per al Congrés dels Diputats. Una persona propera que coneguem i ens coneix. Algú que podrà donar veu a tots els valencians i valencianes i especialment als seus veïns de la Ribera.

Vos deixem amb un video que conté un discurs inmortal del gran Charles Chaplin. Sorprèn la seua vigència 71 anys després de la seua gravació.



1 comentari:

  1. Efectívament, crec que amb Baldoví com a diputat a Madrid, els interessos dels valencians i valencianes es faran sentir amb veu pròpia.

    ResponElimina