divendres, 16 de setembre del 2011

BLOC i PSPV governaran en la Mancomunitat

El nostre company i amic Joan Baldoví (Baldo), primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sueca per el BLOC, serà el vicepresident de la Mancomunitat de la Ribera Baixa els propers dos anys, i president els dos anys següents.

Baldo i Joan Baptista Ferrando, alcalde d'Albalat per el PSPV i president de la Mancomunitat els dos primers anys, es repartiran d'aquesta manera la presidència d'aquest organisme.

En les seues primeres declaracions Baldo ha manifestat la seua voluntat per a contribuir a que la Mancomunitat deixe de ser un lloc de lluita política per a convertir-se en un organisme en la que tots els partits treballen conjuntament per a donar serveis a tots els municipis, independentment del color que siguen.

Joan Baldoví assumirà també la presidència del Consorci Ribera Turisme durant els quatre anys de legislatura.

Els representants de Llaurí a la Mancomunitat seran Juan Carlos Ribes, de Gent de Llaurí, i María José Galan, del Partit Popular. Tots dos votaren la candidatura del Partit Popular a la presidència.

Des d'ací volem donar la nostra enhorabona a Baldo i mostrar-li tot el nostre suport i col·laboració.

Ens sumem també al suport a la seua candidatura per encapçalar la llista de Compromís per a les properes eleccions del 20N. Estem ben segurs que tindrem un diputat riberenc i del BLOC.

Ànim !!

1 comentari: