dijous, 28 de maig del 2015

Comunicat sobre pactes post-electorals

http://icesem.com/wp-content/uploads/2014/10/Pactos.jpg
Amigues i amics de Llaurí,

Durant la campanya electoral, ens comprometérem a fer política d’una manera diferent, amb especial èmfasi en la transparència i l’honestedat.
Per ser coherents amb aquest compromís, volem fer un comunicat referent a la nostra postura sobre pactes post-electorals.

Al nostre programa deixàrem ben clar que no anem a fer cap pacte que implique negociar alcaldia o altres càrrecs, i ens volem ratificar en la nostra postura.
El resultat electoral deixa un missatge clar: cap grup te majoria absoluta i el poble vol que d’una vegada, comence un temps de diàleg i consens, i que d’una vegada per totes s’acaben els enfrontaments i arribem entre tots a acords que beneficien al poble i als seus habitants.

Fins ara, els pactes a Llaurí només han beneficiat als polítics protagonistes. Repartiments d’alcaldia, tinença d’alcaldia, sous i dietes, sense parlar dels programes electorals o d’iniciatives en concret.

Nosaltres li volem donar la volta a això.

Anem a parlar amb el PSOE i amb el PP. Clar que anem a parlar. Parlant és com ens hem d’entendre tots. Però no anem a parlar de qui és alcalde o alcaldessa, perquè això ho han decidit els electors. Volem parlar d’iniciatives positives per al poble. Volem contribuir a fer de Llaurí un lloc millor per a viure i volem parlar del nostre programa electoral. Tenim iniciatives en l’àmbit de l’agricultura, el medi ambient, la cultura i moltes idees que ens agradaria portar endavant. I volem escoltar quines iniciatives tenen el PP i el PSOE.

Poc ens importarà quin grup presente una iniciativa. Si és bona per a Llaurí, estarem a favor, vinga d’on vinga.

I com volem mantindre aquesta independència, no ens volem lligar amb ningú amb un pacte de govern.

Hem tingut un molt bon resultat electoral i som la força que pot decidir. Però no volem treure profit personal ni com a partit d’aquesta circumstància. Volem que el beneficiat siga Llaurí. Que tots ens beneficiem de tindre que parlar les coses i arribar a acords punt per punt, sense majories absolutes que “passen el rodillo” i facen les coses sense consultar als demés, deixant a la oposició en la irrelevància.

Després de parlar amb uns i altres, vos farem arribar el resultat de les converses, amb transparència i en detall, perquè nosaltres estem compromesos amb Llaurí dia a dia, i no només quan hi han eleccions.

Tornem a somriure.

Compromís per Llaurí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada